Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція повідомила деталі загибелі у Калуші 51-річного ветерана АТО (ФОТО)

Переглядів: 791

За попередньою інформацією, у квартирі п’ятиповерхівки вибухнула граната. У рамках кримінального провадження заплановано ряд слідчих дій.

Вчора о 20:15 до поліції Калуша надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у квартирі він виявив свого сина із тілесними ушкодженнями, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.  

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та криміналісти.

Попередньо встановлено, що мешканці будинку близько 16:00 почули звук, схожий на вибух, але не зорієнтувалися, де він пролунав.

У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно, отриманих внаслідок вибуху гранати.

На місці події криміналісти вилучили залишки вибухового пристрою, їх направлять на проведення експертизи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство із додатковою кваліфікацією – нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування будуть встановлені всі обставини події.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», голова ГО «Об’єднання учасників бойових дій АТО Калущини» Олександр Соколовський повідомив, що у квартирі на Січових стрільців себе підірвав учасник АТО (24 ОМБр) Анатолій Новічонок.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш вереран АТО загибель граната

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: