Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поминальна панахида, подяки і квіти. У Калуші відзначили річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (ФОТО)

Переглядів: 1509

9 травня у Калуші  відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього  дня на Пагорбі Слави зібралися влада та громадськість міста, щоб висловити повагу всім борцям проти нацизму, увіковічнити пам’ять про загиблих воїнів та жертв війни.

Священик УГКЦ Святого Духа  Ігор Пришляк та священик УПЦ КП Собору Всіх Святих Землі Української  Микола Мороз відправили поминальну панахиду за загиблими у Другій світовій війні та помолилися за ветеранів і героїв-сучасників, повідомляє сайт Калуської міськради.

Слова вдячності та поваги   висловила  перший заступник міського голови Галина Романко,  яка від імені міського голови вручила подяки та грошові премії ветеранам та інвалідам війни. Виступили на вічі-спомині також заступник військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату Іван Шевчук, від імені ветеранів - Іван Ардан, а від молоді міста - учень загальноосвітньої школи №3 Денис Келебай.

Зворушливо прозвучали пісні у виконанні Наталії Левінської, зразкових вокальних студій «Ліра» (керівник Оксана Лісовська),  «Дует» (керівник Леся Ланик),  «Деб’ют» (керівник Наталія Левінська). Емоційно зворушила присутніх літературна композиція за участю Ірини Кецман та Віталія Смия.

У заході взяли участь духовий оркестр під орудою Івана Шалати та військовослужбовці третьої патрульної роти військової частини 12/41 у місті Калуші.

Завершилося віче-спомин покладанням квітів та гірлянди слави до меморіального знаку воїнам Другої світової війни.

Схожі матеріали за тегами: Калуш перемога віче

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: