Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Пожежа на «КАРПАТНАФТОХІМі»: потерпілих нема, горіння пірогазу вдалося локалізувати

Переглядів: 2191

12 січня о 21:08 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №24 з охорони об’єктів ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ” надійшло повідомлення про пожежу в корпусі № 424 цеху піролізу, компримування та поділу пірогазу виробництва етилену та поліетилену ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ” поблизу Калуша.

Відбулося факельне горіння з системи трубопроводу на площі близько 4 м.кв. та висотою 15 метрів. Інженерно-технічний персонал о 21:15 здійснив перекриття засувок подачі сировини на вводі в установку, повідомляє У ДСНС України в Івано-Франківській області.

На місці створили штаб пожежогасіння, в склад якого увійшли представники інженерно-технічного складу об’єкту.

За допомогою лафетних стволів здійснювалося охолодження виробничої установки та сусідніх споруд. О 23:48 пожежу локалізували.

До гасіння пожежі залучено 20 одиниць техніки 110 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області. Зокрема, до місця пожежі було направлено пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику: ДПРЧ-24 з охорони ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ", ДПРЧ-6 міста Калуш, ДПРЧ-8 смт.Рожнятів, ДПРЧ-10 міста Долина, ДПРЧ-3 міста Галич,ЧСПТ АРЗ СП УДСНС в області, ДПРП смт.Войнилів та м.Бурштин.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Потерпілих немає.

Водночас охорону громадського порядку на пожежі заводу забезпечували поліцейські.

За інформацією сектору комунікації поліції області, на місці були задіяні 50 поліцейських під керівництвом начальника ГУНП в Івано-Франківській області Володимира Голубоша. Залучені керівники районного відділу, слідчі і групи реагування патрульної поліції. Вони забезпечували охорону громадського порядку і не допускали наближення людей і транспорту до місця події.

Офіційної інформації про те, що пожежу вдалося повністю ліквідувати, наразі нема.

Схожі матеріали за тегами: Калуш пожежа поліетилен

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: