Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прев'ю 20-го туру Другої ліги: калушани зустрінуться з подолянами

Переглядів: 586

Сьогодні, 19 квітня, футбольний клуб "Калуш" проведе черговий поєдинок у рамках Другої ліги чемпіонату України.

Суперником калушан у 20-му турі другої ліги буде хмельницьке "Поділля". За іронією долі, "червоно-чорні" та подоляни вже зустрічались між собою трохи менше двох тижнів тому. Тоді на стадіоні "Поділля" поєдинок був перенасичений подіями (у ворота нашої команди призначили пенальті та вилучили Володимира Сеницю), а перемогу святкували господарі - 2:1. Історія протистоянь сьогоднішніх суперників налічує і ще один поєдинок - минулого року на стадіоні "Хімік" команди розписали безгольову нічию (0:0), повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

До матчу обидві команди підходять не в оптимальних складах. Так, у калушан через дискваліфікацію гру пропускатиме Данило Книш, тоді як у "Поділля" одразу дві втрати - через перебір "жовтих" поза грою залишаться Артем Романюк та Сергій Швець. Відзначимо, що повернеться до гри основний оборонець Володимир Сениця, який відбув дискваліфікацію за вилучення.

Чи зуміє "Калуш" реваншуватись за поразку двотижневої давнини, дізнаємось вже о 17:00. Додамо, що поєдинок наживо транслюватимуть на YouTube.

 

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Поділля гра

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: