Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Приєднання триває. Управління та відділи Долинської й Рожнятівської РДА передають документацію Калуській РДА

Переглядів: 575

Сьогодні, 5 лютого, під керівництвом голови РДА Жанни Табанець відбулося засідання комісії з реорганізації Долинської, Рожнятівської районних державних адміністрацій шляхом їх приєднання до Калуської райдержадміністрації.

Комісія створена відповідно до розпорядження ОДА від 04.01.2021 №2 «Про утворення комісій з реорганізації районних державних адміністрацій». На засіданні комісії обговорили ряд важливих питань, що стосується реорганізації райдержадміністрацій, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Одним із важливих питань, яке обговорили сьогодні, стосується передачі особових справ та документації, які наявні в структурних підрозділах Долинської та Рожнятівської райдержадміністрацій. Зокрема, мова йшла про передачу документів з управління соціального захисту, служби у справах дітей, архівного та юридичного відділів, відділу архітектури і містобудування, відділу з питань надзвичайних ситуацій та центру надання адміністративних послуг. Наступного тижня заплановано передати дану документацію структурним підрозділам Калуської райдержадміністрації.

Також на засіданні комісії порушили питання вивільнення працівників з Долинської та Рожнятівської РДА і працевлаштування у Калуській райдержадміністрації. Крім того, на засіданні комісії наголошено на важливості завершення інвентаризації майна та його передачі Калуській райдержадміністрації.

 

Схожі матеріали за тегами: Реорганізація Калуська РДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: