Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прокляття останніх хвилин. Калушани поступились житомирянам

Переглядів: 652

Футбольний клуб "Калуш" втратив важливі очки на останніх хвилинах протистояння з житомирським "Поліссям".

Через зливи, які накрили Прикарпаття (і Калуш зокрема) останніми днями, звітний поєдинок було вирішено провести в Івано-Франківську на "Хет-Трик Арені", повідомляє прес-служба ФК "Калуш".

Вперше у поточному сезоні "червоно-чорні" підійшли до матчу у найбільш бойовому складі без дискваліфікованих та травмованих (якщо не брати до уваги оборонця Ярослава Олевича, що продовжує відновлюватися після важкої травми, отриманої під час зимового міжсезоння). Розуміючи всю важливість очного протистояння (у випадку перемоги одна з команд продовжувала гонитву за лідером групи А "Черкащиною"), більш активно зустріч розпочали калушани, якій й створили перший небезпечний момент - Данило Книш "накрутив" оборону житомирян і потужно пробив у нижній кут воріт. На щастя для полісян, голкіпер з другої спроби таки зумів зафіксувати "круглого". Не минуло й хвилини, як Роман Лебедь перевірив пильність стража воріт пострілом з-за меж карної, і знову Мозіль відвів загрозу від власних воріт.

Одним з найактивніших на полі у складі господарів був Роман Лебедь - нашому півзахиснику вдалось стати своєрідним "моторчиком", раз за разом розганяючи атаки калушан. На 13-ій хвилині Роман міг відкривати рахунок у матчі, та лише феноменальна реакція Мозіля врятувала житомирян від неприємностей. Згодом лише дещиці не вистачило до заповітної цілі, коли Мозіль виніс "круглого" з лінії воріт.

Витримавши навалу господарів на ворота, житомиряни й собі шукали щастя в контратаках. І під завісу таки знайшли - оборона "Калуша" загубила у карному майданчику Гончаренка, який реалізував чи не перший момент своєї команди. Гол у роздягальню і 0:1 за підсумками першого тайму.

По перерві суперники не запропонували один одному нічого нового - територіальна перевага залишалась на боці калушан, а команда Анатолія Безсмертного вирішила зіграти по рахунку, віддавши ініціативу господарям поля. За що дуже швидко поплатилась - вихід "один в два" реалізував Данило Книш і відновив паритет у матчі. Окрилені успіхом підопічні Андрія Нестерука помчали забивати другий м'яч, та знову в завершальній стадії атаки нашим футболістам бракувало точності. А от гості свій найкращий шанс у другому таймі реалізували зусиллями Боровця - 1:2. Все ж Данило Книш у доданий арбітром час міг принести нічию своїй команді, та, вийшовши на рандеву з голкіпером, не зумів переграти останнього у ближньому бою.

Наступний свій поєдинок футбольний клуб "Калуш" проведе у гостях найближчої неділі, 5-го травня. Суперником нашої команди буде ФК "Минай". Гра відбудеться на "Минай-Арені". Початок о 16:00.

Схожі матеріали за тегами: Футбол ФК Калуш Полісся

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: