Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прокурору з Калущини повідомили про підозру за ДТП дворічної давнини

Переглядів: 312

Слідчі ДБР повідомили про підозру прокурору Івано-Франківської обласної прокуратури, який наїхав на пішохода в селі Пійло у 2019 році. Внаслідок ДТП 32-річний пішохід отримав тілесні ушкодження середньої важкості.

У вівторок, 16 листопада, прес-служба Державного бюро розслідувань повідомила, що начальнику відділу Івано-Франківської обласної прокуратури, який наїхав на пішохода, повідомлено про підозру, інформує «Калуш ФМ».

Як стало відомо з власних джерел Йдеться про начальника Рожнятівського відділу Калуської окружної прокуратури Івана Шутку, повідомляє ZAXID.NET

За версією правоохоронців у листопаді 2019 року в селі Пійло Калуського району на Івано-Франківщині прокурор за кермом власного автомобіля, маючи технічну можливість уникнути наїзду, збив чоловіка, який переходив дорогу поблизу пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження середньої важкості.

Прокурора підозрюють в порушенні правил безпеки дорожнього руху (ч. 1 ст. 286 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Відповідно до ухвали Івано-Франківського суду, підозрюваний має прибувати до слідчого, прокурора або суду за кожним їхнім викликом, не покидати Івано-Франківську область без дозволу, повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та місця роботи. Також прокурор має утримуватися від спілкування зі свідками ДТП та потерпілим і здати на зберігання свій закордонний паспорт.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прокурор ДТППійло підозра

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: