Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Регіони: ракетні удари по Києву і Хмельниччині, із «Азовсталі» сподіваються вивести цивільних

Переглядів: 325

Російська армія ввечері завдала ракетних ударів по Києву та Київській області, а також по Хмельниччині, вранці обстріляла села у Дніпропетровській області, від постійних обстрілів продовжують потерпати Харківська, Луганська, Донецька та Херсонська області. 

Про це повідомляє «УП» з посиланням на дані голів областей станом на 8-му ранку 29 квітня, інформує «Калуш ФМ».

Харківська область: вночі тривав обстріл житлових районів міста Харків із артилерії та РСЗВ. За попередньою інформацією, постраждалих немає. 

Протягом доби окупанти безперервно обстрілювали Харківський район, населені пункти Покотилівка, Хроли, Котрярі. 

Луганщина: ситуація залишається напруженою. За добу – обстріли Сєвєродонецька, Лисичанська, Гірського, Привілля. У кожному з цих міст є пошкодження житлового фонду та господарчих споруд. Загиблих серед цивільних немає.

Донеччина: вся лінія фронту – обстріли: «Гради», артилерія, міномети, авіація, ракети. У четвер ввечері був ракетний удар по околицях Краматорська. 

Маріуполь – без змін. На п'ятницю 29 квітня «намічається операція по виводу із заводу «Азовсталь» цивільних»

Херсонщина: в області вибухи та обстріли, ворог намагається взяти під контроль населені пункти, вдається до погроз та викрадень. 

На території області складна і напружена ситуація.

На Дніпропетровщині ніч пройшла спокійно, але вранці росіяни з «Градів» обстріляли два села на межі з Херсонщиною. Попередньо, людей не зачепило. Детальна інформація та дані щодо наслідків з’ясовуються. 

Київщина: ввечері 28 квітня під час повітряної тривоги було завдано ракетного удару по інфраструктурі Фастівської громади. Поранено дві людини. Пожежа була локалізована. Наслідки влучення ліквідовуються.

У Києві внаслідок ракетного удару по центру міста пошкоджено будинок, постраждали 10 людей. 

Хмельницька область: увечері під час повітряної тривоги був ракетний удар у інфраструктурний об'єкт в одній із територіальних громад  Шепетівського району на території Хмельницької області. 

Наслідки влучення ліквідують. Жертв нема.

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській,Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях.

Схожі матеріали за тегами: Регіони ситуація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: