Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Розчистка доріг у Калуській ТГ. На допомогу «Калушавтодору» прийшли підприємства і підприємці (ФОТО)

Переглядів: 264

Метеорологічна ситуація на Калущині продовжує бути складною. Сніг вже третю добу безперервно ускладнює рух автотранспорту. Необхідність повторного прочищення дорожнього полотна вже наступає протягом години.

Заступник міського голови Богдан Білецький разом з директором КП «Калушавтодор» Романом Скибіцьким та заступником начальника УЖКГ Тарасом Фіцаком здійснили перевірку розчищення території в житлових районах Височанки та Підгірок, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Складні погодні умови спричинили значне накопичення снігу. Тому першочергово робота була спрямована на забезпечення життєдіяльності міста – розчищення центральних доріг, шляхів до лікарні, кладовища, на полігон для вивезення сміття.

Загалом упродовж двох діб техніка працювала безперебійно, розчищаючи сніг на дорогах. В ніч з 12 на 13 грудня працювало 6 одиниць техніки КП «Калушавтодор», 3 одиниці техніки приватного підприємця Івана Кондрата, 2 одиниці за сприяння народного депутата Олега Марусяка, також спецтехніка ТзОВ «Гудвеллі Україна», ПП Олега Руска.

Упродовж 13 грудня для розчищення доріг Калуської територіальної громади залучили 8 одиниць техніки КП «Калушавтодор» – 2 піскорозкидачі, 4 трактори, грейдер та МАЗ.

Також на допомогу прийшли приватні підприємці Олег Руско, Віталій Косило, ТзОВ «Гудвеллі Україна», ТОВ «СП «БУДУЧНІСТЬ». Народний депутат України Олег Марусяк знову ж таки організував роботу двох КрАЗів. Роботи тривали як у місті, так і в старостинських округах.

Керівництво ТГ дякує мешканцям громади за розуміння складності ситуації, а благодійникам – за допомогу.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ дороги сніг розчистка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: