Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Рух – це здорово. У манежі ДЮСШ відбувся фізкультурно-оздоровчий захід (ФОТО)

Переглядів: 370

У рамках святкування Дня захисту дітей з метою популяризації серед учнівської молоді рухової активності як важливого чинника захисту власного здоров’я в легкоатлетичному манежі ДЮСШ відбувся Всеукраїнський  фізкультурно-оздоровчий захід  «Рух – це здорово».

Із вітальним словом до учасників звернувся головний спеціаліст управління освіти Калуської міської ради Володимир Палагнюк, який закцентував увагу на здоровому способі життя, впливі фізичних вправ і занять спортом на розвиток школярів, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт управління освіти.

Під час урочистостей музичне вітання учасникам дійства подарувала Яна Голда, вихованка вокально-естрадної студії «Орфей» Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

Неабияк зацікавили учнів і майстер-класи з окремих видів спорту (легкої атлетики, спортивного орієнтування, баскетболу та футболу), які продемонстрували кращі спортсмени ДЮСШ.

Усі учасники заходу також мали змогу випробувати себе в різних видах спорту, які були вдало розмежовані тренерами на чотири локації.

Командам, які презентували свої спортивні здобутки, вручили подарункові сертифікати.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДЮСШ захід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: