Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Щасливі ласунчики». У Калуші продовжується літній проєкт «Калуш читає»

Переглядів: 320

У Калуші триває літній проєкт «Калуш читає». Щонеділі на літньому майданчику біля центральної дитячої бібліотеки відбуваються цікаві заходи.

У неділю, 11 липня, юних калушан запрошують на шоколадну зустріч «Щасливі ласунчики». У програмі: книжкова інсталяція «Шоко-книги», вікторина «все в шоколаді», «Солодкі загадки» та хвилинка-цікавинка «Де росте шоколад?». Захід розпочнеться о 13:00. У разі негоди його перенесуть у приміщення бібліотеки.

Нагадаємо, проєкт «Калуш читає» стартував 13 червня з подорожі країною Bookляндією «Весела котовасія», яку підготували працівники бібліотеки-філії для дітей. Дітвора познайомилася з «Catbook», почула пухнасто-муркотливі історії за книгою Галини Вдовиченко «36 і 6 котів», узяла активну участь у розважальній вікторині «Мур-мяу» та котолотереї. Приємним сюрпризом для малечі став цікавий майстер-клас з творчим дизайнером  Ольгою Чолінською.

27 червня у рамках проєкту діти мали можливість ознайомитися з Основним Законом держави – Конституцією.

А 4 липня у рамках ігрової читанки «Дивовижні пригоди в  лісовій школі» юні калушани читали лісові історії за книгою Всеволода Нестайка  «Дивовижні пригоди в  лісовій школі».

Схожі матеріали за тегами: Калуш читає бібліотека

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: