Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Що хвилює жителів Калущини. Новопризначений заступник голови Калуської РДА провів прийом громадян (ФОТО)

Переглядів: 1134

Однією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян. 24 cічня заступник голови Калуської райдержадміністрації Любомир Білоус провів прийом громадян.

Під час прийому п’ятеро жителів Калущини мали змогу звернутися за допомогою чи кваліфікованою порадою у вирішенні питань, що їх турбують, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Троє громадян звернулися з питаннями, пов’язаними із земельними відносинами. Також заявники порушували питання соціальної допомоги, обстеження житлового будинку, процедури надання гірського статусу одному із населених пунктів району та ін.

За результатами особистого прийому дано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації. Про результати розгляду звернень заявників проінформують у визначені законодавством терміни.

Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз’яснень громадянам в прийомі взяли участь керівник апарату РДА Олена Романишин, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та представник центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА прийом громадян

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: