Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Щоб не допустити ввозу сміття зі Львівщини, поліція Прикарпаття виставляє цілодобові пости

Переглядів: 946

Цілодобові пости виставлять на території Тлумацького, Долинського та Рогатинського районів. Правоохоронці перевірятимуть вантаж і документи на перевезення побутових відходів.

У зв’язку зі збільшенням кількості фактів несанкціонованого ввезення на територію області побутових відходів, зокрема зі Львівської області, що спричинює забруднення земель та створює небезпеку для довкілля і здоров'я людей, керівництво Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області прийняло рішення щодо виставлення додаткових постів поліції на автошляхах Тлумацького, Долинського та Рогатинського районів, на кордоні з іншими областями, які будуть здійснювати перевірки законності ввезення побутових відходів на територію області.

При наявності відповідних документів на перевезення побутових відходів, з метою недопущення їх розвантаження у невстановлених місцях, транспортні засоби, які здійснюють їх перевезення будуть супроводжуватись нарядами поліції до кордонів області або до кінцевого пункту призначення, у разі його розташування в межах області.

До проведення зазначених заходів, окрім особового складу Тлумацького, Долинського та Рогатинського відділень поліції залучено ще сили Тисменицького, Калуського відділів поліції, Рожнятівського та Галицького відділень поліції, повідомляє сектор комунікації  поліції області.

 

 

Схожі матеріали за тегами: сміття львів

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: