Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Щоб уникнути підтоплень, у Підгірках розчищатимуть потік на вул. Могильницького, а на Загір’ї – Млинівку

Переглядів: 362

Сьогодні, 1 червня, під головуванням міського голови Андрія Найди відбулась виїзна нарада у житловий масив Підгірки з метою вирішення питання недопущення підтоплень території та відведення водного потоку з лісового масиву та гори Височанка.

 У нараді взяли участь представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління житлово-комунального господарства і управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради за місцеві жителі, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Зокрема, учасники наради обстежили мостовий перехід та русло потоку на вул. Могильницького, який впадає в р. Млинівка. Русло потребує розчистки й зміни кута спрямування водного потоку, який створює перепону руху води р. Млинівка під час підйому рівня води внаслідок інтенсивного випадання дощу.

Також під час наради розглянули кошториси робіт на проведення запланованих заходів для подальшого прийняття рішень щодо фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Оглянув Андрій Найда також хід виконання робіт з очистки р. Млинівка в районі житлового масиву Загір'я. Він поспілкувався з працівниками підрядної організації, яка займається цими роботами.

Зокрема планується розчистити річку на ділянці від насосної станції до старої електронні попри парк культури і відпочинку ім. І. Франка орієнтовною протяжністю 540 метрів.

Схожі матеріали за тегами: Підгірки Млинівка підтоплення заходи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: