Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні очне навчання відновили п’ять закладів освіти Калуської ТГ

Переглядів: 557

Із сьогоднішнього дня, 22 листопада, навчання в очному режимі для всіх учнів відновили ще п’ять закладів загальної середньої освіти Калуської ТГ.

Про це сьогодні на оперативній нараді повідомила начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, інформує «Калуш ФМ».

Зокрема до очного навчання повернулися учнів 5-9 класів Вістівської, Сівка-Калуської і Копанківської гімназій та учні 5-11 класів Боднарівського і Голинського ліцеїв.

Додамо, що з 29 листопада планують відновити очне навчання в Калуських ліцеях №№1, 3, 4, 6, 7, 10, ліцеї імені Дмитра Бахматюка, а також у Пійлівському, Тужилівському ліцеях.

З 1 грудня зможуть сісти за парти учні Калуського ліцею №2 та Кропивницької гімназії, а з 6 грудня – Калуського ліцею №5.

Нагадаємо, що в «червоній» карантинній зоні повернення до звичного навчального процесу можливе лише при 100% вакцинації працівників закладів освіти або ж при наявності у них довідок про одужання чи протипокази до вакцинації проти коронавірусу. В іншому випадку очного навчання в учнів 5-11 класів бути не може.

Дотепер очно навчалися Калуська гімназія №9, Ріп’янський ліцей та Студінська гімназія.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ очне навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: