Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні у Калуші обстежують річку, яка тече містом

Переглядів: 724

У п’ятницю, 19 квітня, у Калуші обстежують береги річки Млинівки та водовідвідних канав.

Про це повідомляє сайт Калуської міської ради.

Обстеження проводить спеціальна комісія.  Вона стежить за дотриманням правил благоустрою та утриманням території Калуша.

Річки Сівку та Млинівку, які протікають містом, у Калуші перевіряли і в минулі роки.

У 2017 році, під час перевірки Млинівки  виявили забруднення річки побутовим сміттям та захаращеність берегів залишками сухих рослин.

Тоді чиновники обіцяли виявляти порушників, які забруднюють річку каналізаційними стоками, та притягати їх до відповідальності за порушення природоохоронного законодавства.

У 2018 році йшлося, що на власників приватних будинків склали 9 приписів за скидання рідких відходів: фекалій, сечі, та помиїв у річку Млинівку та за відсутність водовідвідних канав. Тоді приписи вручили декотрим жителям вулиць Врубеля, Мартинця, Старицького, Підгорецької, Коперника, Святої Варвари та Височанка.

Також в ході обстежень приватних домогосподарств проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу  з мешканцями житлових будинків стосовно дотримання природоохоронного законодавства та екологічної свідомості. 

Якщо у вас є інформація про те, що інші порушують законодавство і забруднюють калуські річки, то дзвоніть в управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради за телефонами: 6-00-26, 6-05-01, або в земельний відділ Калуської міської ради  6-67-29.

Схожі матеріали за тегами: млинівка забруднення перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: