Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні у Калуші продовжують реєструвати ВПО на грошову допомогу від ГО «Людина в біді»

Переглядів: 404

У Калуській громаді продовжують реєструвати внутрішньо переміщених осіб на грошову допомогу від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

23-24 червня представники організації зареєстрували 80 домогосподарств. Окрім раніше зазначеного переліку документів, жителі, які тимчасово мешкають у громаді, ще й заповнюють анкетні дані, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

Адже пріоритет надаватиметься внутрішньо переміщеним особам, які відповідають певним критеріям уразливості, таким як сім’ї з літніми людьми, люди з інвалідністю тощо.

Організація «Людина в біді» (PIN) була заснована в 1992 (https://www.clovekvtisni.cz/en/timeline-5391gp) році групою чеських кореспондентів, які вважали, що недостатньо просто інформувати про триваючі конфлікти та почали розсилати допомогу. Поступово вона стала професійною гуманітарною організацією, й останнім часом стала включати такі напрямки, як права людини та освіту.

В Україні організація «Людина в біді» допомагає постраждалому внаслідок війни населенню, надаючи необхідні продовольчі і промислові товари, засоби гігієни, допомогу у відновленні житла, водопостачання та поліпшення санітарних умов, здійснюючи психосоціальну підтримку, надаючи кошти для існування й грошову допомогу.

Для того, щоб зареєструватися на грошову допомогу, необхідно прийти за адресою м. Калуш, вул. Сівецька, 2 – приміщення центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді – у понеділок, 27 червня, з 10:00 до 16:00 (у разі потреби термін реєстрації може бути подовжено).

Відгуки про процес реєстрації, якість виконання програми та інші питання, можна надсилати на «гарячу» лінію – 0 800 210 174 (понеділок – п’ятниця з 9:00 до 17:00) або надіслати листа на електронну адресу hotline.ukr@peopleinneed.cz.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ВПО «Людина в біді» допомога реєстрація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: