Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні у Калуші Тетяна Ткач з Одеси та Катерина Сакун з Харкова народили діток (ФОТО)

Переглядів: 323

27 червня у Калуському пологовому будинку переселенки з Одеси та Харкова народили синочків.

Тетяна Ткач до війни проживала в місті Одеса, працювала акушеркою в поліклініці. Виховувала синочка Богдана 6 рочків. Чоловік Олександр працював у США , але з початком війни повернувся і працює в Одесі.

Тетяна згадує, 24 лютого почалася війна, було страшно, але повного розуміння повномасштабної війни спочатку не було. Жили біля військової частини. Через два дні прийняли рішення про евакуацію. Виїхали в Данію, до брата. Але 24 травня вирішили повертатись в Україну до родичів до Калуша.

Сьогодні Тетяна народила синочка Артема вагою 3 070 г. Вітаємо мамусю з подвійним святом, оскільки в неї завтра день народження.

Катерина Сакун до війни проживала в місті Харкові, працювала в дитячій поліклініці лікарем-педіатром. Чоловік Олександр працював у сфері ІТ. Виховували синочка Максима 3 рочки.

Пригадує, 24 лютого вранці почули вибухи. Ситуацію моніторили, речі були напоготові ще з 23 лютого. Тому зранку 24-го виїхали до батьків у Канів. 5 днів побули там, зрозуміли небезпеку, ховались у підвалі будинку. Потім було переселення на Закарпаття, а потім до знайомих у Калуш.

27 червня у Катерини народився синочок вагою 3 140 г.

Все буде добре. Ми обов’язково переможемо, і матусі з дітками повернуться додому .

Схожі матеріали за тегами: Калуш пологовий ВПО дітки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: