Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні у Калуській ТГ відбудуться три благодійні ярмарки

Переглядів: 452

У неділю, 1 травня, у Калуші та Голині відбудуться одразу 3 благодійні заходи, з посиланням на Калуську міську раду повідомляє «Калуш ФМ».

Так о 12:00 у м. Калуші на площі Героїв міська організація Спілка Української молоді в Україні імені Степана Бандери спільно з ГО «Creative Club» пропонують узяти участь у зборі коштів для купівлі тепловізора нашим оборонцям. На ярмарку можна буде посмакувати галушками, борщем та випічкою, сфотографуватись на фоні цікавих фотозон, зробити афронарощення та аквагрим. Гостями ярмарку будуть: переможець Голосу України Сергій Лазановський, гурти «7teens Band» та «46 cabinet»;

– о 12:00 у Голині відбудуться благодійний ярмарок та флешмоб «Ми за неньку Україну»;

– о 15:00 у палаці культури «Юність» розпочнеться мистецький ярмарок «Паляниця», що організовується на прохання Калуської спілки учасників АТО ім. Романа Шухевича управлінням культури національностей та релігій міської ради спільно з громадським об’єднанням організацій «Чисті серця Калуш» та БО БФ «Крила підтримки». Учасниками ярмарку будуть: школа мажореток «Сузір’я», ансамбль танцю «Мереживо», молодіжний театр «Silentium», гурт «46 cabinet» та інші.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ ярмарки благодійність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: