Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Союз українок придбав авто для військових Калуської тероборони

Переглядів: 490

Операція «Авто для Калуської ТрО ЗСУ» успішно завершилася. Машина вже прибула на місце.

Ця історія не лише про «отримали запит, знайшли авто, провели збір коштів, придбали, передали та посилили ЗСУ». Ця історія – про людей. Людей, які мужньо захищають нас і нашу державу у зоні бойових дій. Людей, які віддано допомагають їм це робити у тилу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську філію «Союзу українок».

На рахунок Союзу українок для збору коштів на цей автомобіль надійшло $2420.

Дозбирати потрібну суму допомогли дві краянки – дві пані Наталії. Одна з них – Наталія Михайлівна – дала готівкою $580. А друга – Наталія Ярославівна – перерахувала 30 тис. грн.

Машина коштувала $3800. Але коли чоловік, який її продавав, дізнався, що авто поїде у гарячі точки для захисників, то поступився на $800 і продав його за $3000.

Автомобіль пройшов СТО, його освятили та передали у зону бойових дій нашим військовим – Калуській ТрО ЗСУ. І там його вже отримали наші хлопці.

«Ну і звісно, ми не могли відправити авто порожнім. Заразом наші військові отримали ще й індивідуальні передачі від рідних. Бачите, це не просто авто. Це – історія. Історія відданості, сили та людяності. Тепер цей автомобіль дасть нашим воїнам мобільності та допомагатиме виконувати воєнні задачі, зберігаючи їхні життя. Вдячні усім, хто допоміг! Ваш внесок – безцінний! Укотре впевнюємося: сильний тил – це боєздатний фронт!» – зазначають «союзянки».

Схожі матеріали за тегами: Союз українок авто тероборона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: