Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Суперкоротка сесія Калуської міської ради – концертний зал реставруватимуть та обслуговуватимуть

Переглядів: 1885

Депутати Калуської міської ради передали концертний зал на баланс управління культури, національностей та релігій  та дали дозвіл на реставрацію будівлі.

21 серпня депутати Калуської міської ради зібрались на позачергову сесію. На ній розглядали лише три питання і всі вони стосувались концертного залу на вулиці Шевченка, 11 (навпроти пам’ятника Тарасові Шевченку).

Спершу депутати одноголосно проголосували за те, щоб передати концертний зал з балансу Калуського коледжу культури та мистецтв на баланс управління культури, національностей та релігій.

Наступним голосуванням депутати дозволили управлінні культури, національностей та релігій користуватись земельною ділянкою в 0,1 га біля концертного залу. Ця ділянка служитиме для «обслуговування будівлі концертного залу».

Третє питання стосувалось дозволу для управління будівництва та розвитку інфраструктури на реставрацію концертного залу. Його, як і перше та друге питання порядку денного, депутати також підтримали одноголосно.

Загалом, сесія тривала приблизно 30 хвилин.

Нагадаємо, позачергову сесію скликали після того, як  з’явилась можливість відреставрувати концертний зал за кошти європейського гранту. Йшлося, що приблизна сума реставрації концертного залу складе 250 тисяч євро.

Фото з Гугл Мапс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: