Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Тетяни Кіт привезла «срібло» з турніру у Швеції

Переглядів: 2085

16-18 лютого в Швеції проходив перший в цьому році рейтинговий турнір UWW з жіночої боротьби Klippan Lady Open, в якому брали участь майже всі найсильніші спортсменки з різних країн світу.

Жіночу національну збірну України представляли на цих змаганнях заслужений майстер спорту України Юлія Ткач-Остапчук з Ковеля Волинської області та майстри спорту України міжнародного класу львів’янка Алла Черкасова й Тетяна Кіт з Калуша. Всі вони здобули срібні медалі в своїх вагових категоріях, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Наша землячка, яка є вихованкою тренера з вільної боротьби ДЮСШ «Сокіл», заслуженого тренера України Миколи Пукіша й виступала у ваговій категорії до 57 кг, на шляху до фіналу перемогла австралійку (10:0), російську спортсменку Олександру Андреєву (на туше) та німкеню Лауру Мертенс (6:1). У вирішальній сутичці за «золото» турніру з японкою Сає Наньйо, яка є чинною чемпіонкою світу серед молоді та чемпіонкою Азії, Тетяна Кіт вела в рахунку 2:0, але її суперниця зуміла ще в першому періоді відіграти два бали, а в другій трихвилинці все-таки вирвати перемогу, набравши ще чотири бали.

Крім медалі срібного ґатунку, калушанка за зайняте друге місце також отримала від організаторів турніру відповідну грошову винагороду.

 

Схожі матеріали за тегами: Борчиня Тетянга Кіт срібло Швеція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: