Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Цехи «КАРПАТНАФТОХІМу» відновлюють роботу після зупинкового ремонту

Переглядів: 1133

5 грудня під головуванням генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Івана Підсадюка та за участю його заступників, керівників служб, управлінь і відділів підприємства відбулася щотижнева оперативна нарада, на якій головним було питання завершення ремонтних робіт на виробництвах та підготовки обладнання установок до ведення пускових робіт.

На початку наради генеральний директор підприємства зобов`язав керівників усіх рівнів забезпечити належний пуск установок та їх виведення на робочий режим, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Начальник виробничо-диспетчерського відділу Юрій Гриців поінформував присутніх про те, що станом на 5 грудня вже відновили роботу після зупинкового ремонту цехи розділення повітря, хлору і каустичної соди мембранним методом виробництва ПХВСС і КС. У стадії пуску нині перебувають цехи з виробництва хлорвінілу і поліхлорвінілової смоли суспензійної цього виробництва. На завершальний стадії і ремонтні роботи в цехах виробництва етилену і поліетилену, де також цього тижня розпочнуться роботи з пусконаладки.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш КАРПАТНАФТОХІМ робота ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: