Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Творчим учнем року-2019» стала юна бандуристка Анна Павлишин

Переглядів: 725

24 травня на міському святі обдарованої молоді «Я рідного міста примножую славу» було оголошено результати конкурсу «Творчий учень року-2019».

На свято були запрошені 162 школярів, які здобули перемоги в ІІІ і ІV етапах олімпіад, ІІ і ІІІ етапах конкурсу-захисту наукових робіт по лінії МАН,  інтелектуальних, творчих і музичних  конкурсах.

На святі також оголосили переможців у номінації «Учень року-2019» та «Творчий учень року-2019». У першій – визначили кращого учня серед закладів загальної середньої освіти, а у другій – серед вихованців музичної школи.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», «Учнем року-2019» став гімназист Юрій Стасюк.

А ось у номінації «Творчий учень року-2019», яка започаткована вперше, перемогу здобула Анна Павлишин, яка навчається в сьомому класі Калуської музичної школи по класу бандури.

За словами директора музичної школи Лесі Мелимуки, юна бандуристка виборола першість на Всеукраїнському конкурсі «Козацькому роду нема переводу», який проходив у Кам’янці-Подільському, «Франкове Підгір’я» (Дрогобич), в обласному конкурсі виконавської майстерності та обласній музично-теоретичній олімпіаді (сольфеджіо).

Анна навчається у Калуській школі №5.

Усі запрошені на свято, а це 91 учень зі шкіл, ліцеїв і гімназії та 71 вихованець музичної школи, отримали від 200 до 800 гривень премії.

Схожі матеріали за тегами: Калуш творчий учень року

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: