Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Ані Приймич із села Дубовиця Калуського району, яка бореться з онкологією, стався рецидив

Переглядів: 5378

Аня Приймич з села Дубовиця Калуського району третій рік бореться з онкологією. У дівчинки стався рецидив, і їй потрібна допомога на лікування.

Про це пише Курс.

У дитини, яка три роки бореться з раком, стався рецидив нейробластоми, третьої стадії.

“Ми почали уже 3 фазу хіміотерапії, дякувати Богові Анічка тримається, молодчинка, дитина просто впевнено і вперто мені каже: “Мама, я борюся за життя, і я сильна, і мій талісман, це одне слово, з яким ми ідемо уперед – віра! – пише в мережі мама хворої дівчинки Леся Приймич. – Дякую Богові за вас, люди, що ви є у житті Анічки, що ви просто даєте надію і рятуєте життя маленької дівчинки, яка так бореться за своє здоров’я. І я, як мама, не опускаю рук – ні на секунду не здаюся, бо іноді, повірте, буває важко, але тримаємось”.

Разом із тим є шанс пролікувати дівчинку у Барселоні – застосувати новітній метод імунотерапії.

“Нам удалося зібрати 41 тисячу євро… Сума до повного збору 138 тисяч євро… Надходжень дуже, дуже мало, я разом із нашою головою селищної ради Мар’яною Романівною дзвонили у фонди і просили про допомогу, але марно. Просто більшість кажуть, що це захмарна сума, що просто не в силі зібрати таку суму. Ну а що тоді робити мені? Звертаюся до вас, люди, по допомогу – просто не маю права опускати руки, прошу, благаю вас допомогти. Клініка, яка чекає нас на лікування, готова лікувати Анічку, і є шанси. Люди, прошу, здійсніть мрію Анічки, вона мріє одужати”, – закликає мама.

Тел. і вайбер мами Лесі Приймич: 068 23 63 892.

Реквізити для допомоги Анюті – 5168 7574 0312 2189 Приймич Леся Орестівна.

 

Схожі матеріали за тегами: благодійність аня приймач

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: