Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Долині горіла лікарня. Постраждалих немає (ФОТО)

Переглядів: 849

У Долинській багатопрофільній лікарні виникла пожежа. Горів центральний адміністративний корпус. Пожежа розпочалася з другого поверху, де розміщувалося КОВІДне відділення, і перекинулася на дах. Станом на 10 годину ранку вогонь вдалося локалізувати. Про це з місця події «Калуш ФМ» повідомив радник голови Калуської районної ради Віталій Крохта. Площа пожежі складає 250 кв. метрів.

38 хворих евакуйовано, 4 – переведено у Калуську лікарню, 2 – у Рожнятівську лікарню. В реанімації знаходиться 2 людей, 1 під апаратом ШВЛ. 

Жертв та постраждалих немає.

Для забезпечення електроенергією реанімаційного відділення задіяли генератор ДСНС.

Ситуацію контролює оперативний штаб під керівництвом начальника управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького.

Задіяно 17 одиниць техніки, 79 чоловік особового складу. До гасіння пожежі долучилися екіпажі з Долини, Болехова, Стрия, Брошніва, Рожнятова, Калуша, Вигоди, Івано-Франківська.

Також поліцією забезпечено 8 екіпажів та 38 чоловік правоохоронців. На місці працюють голова ОДА Андрій Бойчук, голова Калуської районної ради Михайло Лаврів, заступник голови Калуської РДА Оксана Канюка та голова Долиської ТГ Іван Дирів.

Схожі матеріали за тегами: Долина лікарня пожежа

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: