Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Долині започаткують проведення Дня депутата

Переглядів: 421

Голова громади Іван Дирів пропонує зручний формат роботи, а саме – проведення Дня депутата. Раніше така практика була в районній, а відтак, і у міській радах. Про це очільник громади повідомив під час чергового засідання 6 сесії,  повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Долинську міську раду.

– Я намагався знайти порозуміння з керівниками фракцій понад два місяці. На жаль, у силу різних причин, такої згоди знайти неможливо. Тому я запрошую всіх депутатів зробити зручний для всіх формат спілкування та обговорення. Це, на мою думку, допоможе прийняти правильні рішення і цілеспрямовано працювати далі, – прокоментував своє рішення Іван Дирів.

Також голова зазначив, що у час карантинних обмежень доведеться багато справ перенести, але все ж сподівається, що найближчим часом таки зможуть обговорити питання призначення старост та зміни до структури в діалозі з усіма депутатами.

– Бо мені здається, що керівники фракцій відстоюють якісь інтереси, що не дають нам можливості знайти порозуміння. Я хочу спілкуватися з усіма депутатами, почути думки кожного. Для повноцінної і злагодженої роботи це дуже важливо. Тільки так ми зможемо працювати конструктивно та результативно для нашої громади, – підсумував Іван Дирів. Уже невдовзі зручний формат роботи реалізують на практиці.
 

Схожі матеріали за тегами: Долина День депутата

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: