Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У долинській аптеці торгували нарковмісними ліками без рецептів (ФОТО)

Переглядів: 339

У Долині співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю Івано-Франківщини спільно з працівниками Долинського відділення поліції, а також УСБУ в області викрили фармацевта, яка продала покупцю десяток сильнодіючих препаратів, не спитавши про рецепт лікаря і не записавши в журнал реєстрації відпуск медикаменту.

Правоохоронці негайно провели невідкладний обшук і вилучили сильнодіючі лікарські засоби в упаковках, системний блок і фіскальні чеки із вмістом інформації про відпуск препаратів, відеозаписи із камер спостереження аптеки та чорнові записи. Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на ВК ГУНП в Івано-Франківській області.

20-річна фармацевт відмовилася від будь-яких пояснень. Також не надала журнал для реєстрації вилученого медикаменту, який мав бути в обов’язковому порядку.
Все вилучене правоохоронці направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження, а також перевіряють чи причетні інші працівники до протиправних дій.
За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Схожі матеріали за тегами: нарковмісні ліки без рецепта аптека Долина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: