Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У «домашньому» турі «Нафтохімік» здобув лише два очки (ФОТО)

Переглядів: 634

8 листопада в ігровому залі ФСК «Нафтохімік» відбулися чотири матчі першого туру чемпіонату Івано-Франківської області з волейболу серед чоловічих команд сезону 2020-2021.

Уже в першому поєдинку калуська команда «Нафтохімік» явно недооцінила свого суперника – делятинський «Горіш-2», склад якого за середнім віком гравців значно був молодший від складу номінальних господарів туру. Молоді хлопці з Надвірнянщини вже в першому сеті, поступаючись в рахунку, поступово зуміли вирівняти гру і врешті-решт «вирвати» перемогу – 27:25. А в другому сеті вони взагалі проявили себе якнайкраще, обігравши калушан з рахунком 25:15. Тільки після цього підопічні Любомира Фединяка, відчувши, що так можна втратити і три очки, почали діяти трохи краще. Дуже важко, але все-таки в третьому сеті гравці «Нафтохіміка» зуміли досягти переможного результату – 25:23. Четвертий сет теж був за ними – 25:20, хоча 6 очок суперники калушан «заробили» через невдало виконані подачі гравцями «Нафтохіміка», повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

У вирішальному п’ятому сеті після першої половини тай-брейку попереду були десятинці – 8:6. Однак надалі волейболісти «Нафтохіміка» спромоглися значно покращити свою результативність і перемогти в цьому короткому сеті з рахунком 15:11. Отже, в підсумку калушани здобули два очки, а десятинці – одне очко.

А ось в другому матчі з командою «Горіш-1» (Делятин), в складі якої виступав майстер спорту Сергій Щавінський, фортуна була не на боці «Нафтохіміка». Уже в першому сеті цього напруженого поєдинку, який калушани розпочали дуже добре і вели в рахунку 23:18, травмував ногу зв’язуючий «Нафтохіміка» Ігор Магерко. Його довелося доставити до лікарні, а рівноцінної заміни цьому гравцю у складі калуської команди не виявилось. У підсумку «Нафтохімік» програв команді «Горіш-1» не тільки перший сет, а й два наступні сети.

«Горіш-1» також з рахунком 3:0 обіграв бурштинську команду «Зелені Дракони», а остання здобула три очки, перемігши у трьох сетах команду «Горіш-2».

Таким чином за результатами першого туру чемпіонату області з волейболу, матчі якого відбулися в Калуші, максимальну кількість очок (шість) здобула команда «Горіш-1». Три очки записали до свого активу «Зелені Дракони», команда «Нафтохімік» набрала два очки, а команда «Горіш-2» – одне очко.

 

Схожі матеріали за тегами: Нафтохімік чемпіонат волейбол

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: