Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У ДТП на Тернопільщині загинули двоє молодих калушан (ФОТО)

Переглядів: 879

7 серпня близько 10:00 на автошляху М-30 між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади трапилася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції в Тернопільській області, інформує «Калуш ФМ». Для участі в огляді місця події була залучена спеціалізована пересувна автотехнічна лабораторія Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зіткнення на смузі зустрічного руху з іномаркою «Mercedes-Benz GLE 350» вартувало життя водієві та пасажирці автомобіля «Skoda Octavia». Обоє загиблі – молоді люди, 1999 та 2003 років народження, жителі Калуша.

До рятувальників повідомлення про ДТП надійшло о 09:58. Прибувши на місце події, рятувальники 7-ої ДПРЧ 2-го ДПРЗ головного управління ДСНС відключили акумуляторну батарею та знерухомили автомобіль опорами. За допомогою різака гідравлічного WEBER-RESCUE RSU 210 Plus розрізали дверні петлі автомобіля і стійки, телескопічним гідравлічним рятувальним домкратом WEBER-RESCUE RZT2-1500 провели деблокування загиблих.

Водія «Mercedes-Benz» затримано в порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри. На даний час чоловік та двоє його пасажирів, серед яких 10-річна дитина, з травмами госпіталізовані до медичного закладу.    

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Як стало відомо, загиблі – Василь Пупко та Марта Гриців. Про це на Facebook-сторінці Калуського ліцею №7 повідомила Любов Івашко.

«Сльози затуманюють очі, розум не хоче вірити, серце розривається осколками болю, рука відмовляється писати страшну правду про величезну втрату...

Вася, Василик, Василько – улюбленець усього класу, друзів, учителів. Господар, помічник, веселун.

Марта, Марточка, Мартуся – красунечка, безвідмовна подруга, завжди прийде на допомогу.

Обоє мої колишні учні, обоє любі моєму серцю. Красиві, щасливі, добрі, привітні, милосердні, завжди із сонцесяйною усмішкою!

Їм би жити, кохати, продовжувати рід український!

Та життя не передбачуване. Дорога, людська вседозволеність, скрип гальм – і дві невинні душі полинули у вічність, туди, де нема печалі, болю, війни, жорстокості, байдужості, туди, де спокій і благодать, туди, де вони будуть навіки разом.

Два серця, дві душі, два Божі Ангели – ПУПКО ВАСИЛЬ та ГРИЦІВ МАРТА.

Світла і вічна пам'ять!», – йдеться у дописі.

Схожі матеріали за тегами: М-30 ДТП загиблі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: