Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У ДТП в Павлівці загинули двоє жителів Калущини, 13 осіб отримали травми (ФОТО)

Переглядів: 975

У результаті ДТП від отриманих травм дві людини загинули, 13 осіб травмовано. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, слідчі встановлюють всі обставини.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», 8 лютого близько 23:30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулася ДТП з потерпілими.

Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер». Останнім  керував 46-річний мешканець Калуша, який  перевозив працівників ВО «Карпати» із Новицької ТГ до  Івано-Франківська, повідомляє поліція області.

Від отриманих травм  загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Калущини. Також до медзакладу з травмами різного ступеня доставлено ще тринадцять пасажирів автобуса.

Після обстеження дев’ятеро осіб госпіталізовано в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню. Станом на 8:00 9 лютого двоє громадян знаходяться у важкому стані (вночі прооперовані із травмами грудної клітки, черевної порожнини та нижньої кінцівки), у сімох – стан середньої важкості. 

На місці ДТП працювали 12 бригад екстреної медичної допомоги та 16 працівників управління ДСНС в області. Працівниками пожежно-рятувальної служби деблоковано 1 потерпілу пасажирку автобуса та тіла 2 загиблих осіб.

Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння – обидва керманичі тверезі.

Водія спеціалізованої вантажівки затримано в порядку ст.208 КПК України на місці аварії.

За цим фактом  розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру мешканцю Павлівки, а суд обере запобіжний захід.


 

Схожі матеріали за тегами: Павлівка ДТП загиблі травмованів

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: