Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У ДТП в Підгірках загинув отець Микола Гасяк

Переглядів: 2510

Стало відомо, що 18 березня ввечері в автомобільній аварії, яка трапилася у Калуші на вул. Бандери, загинув о. Микола Гасяк, настоятель парафії в селі Креховичі Рожнятівського району.

Співчуття родині з приводу смерті священнослужителя висловив голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів:

«Друже отче Миколо... Ви завжди будете в наших серцях... Щиро сумуємо і молимо Бога за Вашу душу... Спочивайте з Богом... Дякуємо Вам за все... Висловлюю щирі співчуття дружині, доньці та всій родині... Вся громада Брошнів-Осадської ОТГ сумує...».

 «Цього світлого весняного ранку жахлива звістка облетіла наші домівки.... Відійшла у кращий світ, людина великого і щирого серця... Духовний провідник, порадник і дуже хороший друг... Він робив цей світ кращим, добрішим і світлішим... Любив життя і квіти, завжди з посмішкою на обличчі.... Вічна пам'ять Вам отче.... Ви назавжди залишитесь в наших серцях!!! Велика біль втрати огортає наші серця!!! Нехай Небесний Батько прийме вашу душу до свого дому.... А Небесна Мати, яку ви так любили, буде вашою заступницею» - написала у соцмережі жителька Крехович Люба Сагайдак-Котоус.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», у Калуші трапилася смертельна ДТП. Не розминулися «Пежо» і «Фольксваген».

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП отець загибель

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: