Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У гімназистів – три перемоги на заключному етапі МАН (ФОТО)

Переглядів: 1137

Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка додала до скарбниці високих результатів на рівні України ще три перемоги.

Троє гімназистів стали переможцями ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів МАН України, який проходив у Києві.

Зокрема,  учениця 7(11)-А класу Катерина  Коршинська здобула ІІІ місце в науковій секції «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», захищаючи дослідження на тему «Розрахунок теплових витрат деяких об’єктів міста Калуша та способи їх зменшення».

 ІІІ місце має учень 5(9)-В класу Юрій Стасюк за роботу на тему «Швидкісний маршрут «Земля – Марс» (відділення фізики і астрономії, наукова секція «Астрономія та астрофізика»).

На ІІІ місці також робота учениці 7(11)-Б класу Катерини Бабій «Дослідження екологічного стану Домбровського кар’єру для можливості подальшої рекультивації», яку гімназистка предсталяла у відділенні екології та аграрних наук (наукова секція «Агрономія»).

 Вітаємо учнів та їхніх наставників – Галину Лойош, учителя біології гімназії, та Зіновія Бігуна, керівника гуртка астрономії Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш гімназія перемоги МАН

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: