Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Голині встановлять світлофор та освітлять пішохідні переходи

Переглядів: 1155

Голинська сільська рада надіслала в область запити на встановлення світлофора та приладів відеофіксації порушень на дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий — Мамалига.

Як повідомила у соцмережі Facebook секретар Голинської сільської ради Оксана Лилак, сільська рада направила запити до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області та Служби автомобільних доріг в області щодо встановлення світлофорного об’єкта та приладів відеофіксації порушень.

Наразі голиняни отримали обнадійливі відповіді.

Зокрема, заступник начальника Служби автомобільних доріг Михайло Новосільський повідомив: «Програмою підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки у селі Голинь передбачено влаштування світлофорного об’єкта на км 58+770 та освітлення пішохідних переходів на км 58+850 і км 60+400». 

Стосовно встановлення на вул. 600-річчя Голиня приладів фото- та відеофіксації т. в. о. заступника начальника Головного управління національної поліції Івано-Франківської області Олег Йосипів зазначив, що «пропозиції голинян будуть враховані в подальшому при розробленні дислокації встановлення таких пристроїв».

 

 

Схожі матеріали за тегами: Голинь світлофор переходи освітлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: