Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Кабміні пояснили, як даватимуть субсидію на індивідуальне опалення

Переглядів: 1247

Субсидія на індивідуальне опалення призначатиметься з 15 жовтня до 15 квітня, а для централізованого - термін визначатиметься мером міста. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Зокрема у повідомленні описані випадки, коли у одному населеному пункті дві родини проживаючи у одному багатоповерховому будинку, але через те, що використовують різні види опалення, по-різному отримують субсидію у жовтні та квітні.

Для родини, яка використовує централізоване опалення, субсидія у жовтні та квітні нараховувалася відповідно до рішень органу місцевого самоврядування залежно від погодних умов подачі теплоносія.

Натомість ті, хто має індивідуальне газове опалення визначали терміни опалювального сезону самотужки, враховуючи погодні умови. Відтак це з року в рік призводило до збільшення сум невикористаних субсидій, - пояснили у Кабміні.

Зважаючи на це у 2017-2018 рр. для користувачів централізованого опалення залишається прив’язка до відповідних рішень органів місцевого самоврядування, а для тих, у кого індивідуальне опалення, субсидія нараховуватиметься з 15 жовтня до 15 квітня.

Фото: Еспресо.TV

 

Схожі матеріали за тегами: субсидія уряд індивідуальне опалення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: