Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші є ще одна мати-героїня

Переглядів: 1464

Почесне звання України «Мати-героїня» відповідно до Указу Президента України присвоєно калушанці Пирожковій Тетяні Михайлівні.

Почесне звання жінка отримала за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання і забезпечення умов для всебічного розвитку п’яти дітей.

Посвідчення, нагрудний знак до почесного звання «Мати-героїня» і квіти Тетяні Михайлівні вручив на засіданні виконавчого комітету 29 січня міський голова Ігор Матвійчук.

За інформацією управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міськради, з 2009 року звання «Мати-героїня» присвоїли 89 калушанкам.

Довідка:

Мати-героїня — державна нагорода України — почесне звання України, що надається Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей. Матерям-героїням виплачується винагорода у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму, для працездатних осіб, установленого з 1 січня року, в якому жінці було присвоєно почесне звання. Виплати проводять органи соціального захисту.

Схожі матеріали за тегами: Калуш мати-героїня нагорода

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: