Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші беруться за добудову моста на вулиці Чорновола

Переглядів: 2213

І вже створили групу, яка повинна визначити першочергові роботи та укласти договір на їх проведення.

31 липня міський голова Калуша Ігор Матвійчук видав розпорядження «Про створення робочої групи для визначення першочергових робіт по об’єкту «Аварійно-відновлювальні роботи 36-метрового моста через річку Сівка по вул. Чорновола в м. Калуші».

Відповідно до документа, робоча група повинна провести обстеження моста на вул. Чорновола та за їх результатами скласти дефектні акти й визначити першочергові роботи для відновлення руху мостом.

Головою робочої групи міський голова призначив начальника управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради  Богдана Грущака. До її складу, окрім спеціалістів управлінь міської ради, також включені за згодою незалежний експерт за веденням технічного нагляду за будівництвом Мирослав Гишко  та директор ТзОВ «Спільне підприємство «Будучність» Роман Павлів, фірма якого, до речі, займалася будівництвом цього моста у 2012-у та 2015 роках.

Нагадаємо, що міст на вул. Чорновола був зруйнований під час повені у 2008 році. Згідно з кошторисом 2012 року вартість робіт з його відновлення становила 5 млн грн. Та оскільки Кабмін виділяв їх частинами, то і роботи розтягнулися в часі до сьогоднішнього дня.

Спершу із державного бюджету було профінансовано 2 млн грн, а в 2015 році ще 1,8 млн грн та 200 тис. грн із міського. Більшість робіт у листопаді 2015-го виконали, але до кінця міст так і не завершили, можливо, через несприятливі погодні умови. Проте наступного року про нього знову забули. А тим часом мостом їздити техніка.

Вочевидь, влада міста, планує міст таки завершити. Принаймні створення робочої групи наштовхує на такі думки.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Міст повінь добудують розпорядження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: