Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші бійка між братами закінчилась смертю молодшого (ФОТО)

Переглядів: 1929

22 жовтня ввечері старший брат прийшов до молодшого в гості. Між чоловіками виник конфлікт з приводу зловживання молодшим алкогольними напоями, який переріс у бійку. Побившись, брати заснули, а вже на світанку старший виявив молодшого мертвим.

23 жовтня зранку до місцевих правоохоронців надійшло повідомлення від 49-річного калушанина про те, що він виявив мертвого 43-річного брата за місцем його проживання, інформує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що напередодні ввечері підозрюваний прийшов відвідати свого брата. Під час розмови між ними виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті з приводу постійного вживання молодшим алкогольних напоїв, який переріс у бійку. Старший брат наніс численні удари руками та ногами по голові та тілу молодшому. Після вичерпання конфлікту вони полягали спати, а вже зранку, прокинувшись, старший виявив тіло молодшого брата без ознак життя.

У результаті проведення судово-медичної експертизи встановлено, що причиною смерті став набряк та стиснення головного мозку, крововилив під оболонку та речовину головного мозку і закрита черепно-мозкова травма.

Підозрюваного у злочині затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Фото: Макспарк

Схожі матеріали за тегами: бійка вбивство

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: