Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші чернівчанин викрав з кіоску близько 100 стартових пакетів (ФОТО)

Переглядів: 736

Поліцейські затримали чоловіка, який обікрав кіоск у Калуші.

23 листопада на лінію «102» зателефонував 30-річний мешканець Калуша і повідомив про крадіжку з кіоску. Слідчо-оперативної група, виїхавши на місце події, встановила, що невідомий чоловік шляхом підбору ключа проник до місцевого кіоску і викрав 96 штук стартових пакетів «Водафоне», «Київстар» та «Лайф», завдавши матеріальної шкоди на 5 тисяч гривень, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські оглянули місце події та за «гарячими слідами» встановили і розшукали особу, яка вчинила злочин. Зловмисником виявився 30-річний мешканець Чернівецької області, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомлено про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка стартові пакети чернівчанин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: