Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші до Дня фізичної культури та спорту нагородили кращих тренерів та спортсменів

Переглядів: 1061

7 вересня в палаці культури «Мінерал» відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

День фізичної культури і спорту своїм може вважати кожен з нас. Це свято покликано сприяти відродженню масового фізкультурного руху, ствердженню здорового способу життя, згуртування усіх, кого зігріває спортивний азарт.

Виходячи із цих головних завдань розвитку фізичної культури та спорту, в місті працюють: дитяча юнацька спортивна школа управління освіти, дитяча юнацька спортивна школа «Сокіл», фізкультурно-спортивний клуб «Нафтохімік», міський центр спорту «Спорт для всіх», громадські спортивні клуби, федерації з видів спорту, які наглядно представили та репрезентували свою діяльність і досягнення у відеороликах та на інформаційних стендах у вигляді здобутих кубків та медалей. Кожній організації є чим пишатися, повідомляє сайт Калуської міськради.

У цьому році відзнаками міського голови і срібними значками «Калуш нагородили трьох тренерів дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, зокрема, Богоносюка М.В., Семанишину Л.М. та Строчук Г.М. 50 працівників вшанували Почесними грамотами і грамотами міського голови та преміями. Серед них і 27 спортсменів з різних видів спорту, які прославили Калуш на обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях та принесли нам не одну перемогу. Окрім того, подяками міського голови відзначили  3 спортивні команди та 14 спортивних громадських організацій міста.

Урочисту церемонію відкриття свята та нагородження найкращих спортсменів та тренерів міста виконала заступник міського голови з гуманітарних питань Любов Максимович, яка привітала усіх учасників цього заходу та побажала всім, а особливо молоді, яка вдосконалює свою фізичну підготовку у спортивних секціях та групах, успішно захищає честь міста на спортивних змаганнях усіх рівнів, здоров’я, щастя, фізичної довершеності та нових спортивних перемог.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш спортсмени нагородження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: