Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші до голосування допустили п’ятнадцять проектів бюджету участі. Чотири – на доопрацюванні

Переглядів: 958

3 липня у залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради відбулося засідання комісії з питань Бюджету участі. Участь в засіданні комісії, окрім її членів, брали автори проектів.

На даному засіданні приймалися рішення щодо можливості допущення поданих проектів до голосування, інформує сайт Калуської міськради.

За результатами розгляду, на підставі висновків відповідальних структурних підрозділів міської ради, які мали б реалізовувати проекти у разі визнання їх переможцями, до голосування, відповідно до розділу 9 Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Калуша, допущено 15  проектів, а 4 проекти відправлено на доопрацювання. 

З 1 вересня усі проекти, які успішно пройшли оцінку комісії, будуть доступні для голосування в електронній системі «громадський проект» https://gp.kalushcity.if.ua.

 Нагадуємо, що проголосувати за проекти можуть жителі міста, які досягли 16-річного віку і це можливо зробити як на сайті за вищевказаним посиланням так і особисто в пунктах супроводу, зокрема, у загальному відділі виконкому міської ради (вул. І. Франка, 1, каб. №2) та міському Центрі надання адміністративних послуг (вул. Б. Хмельницького, 52).

Для голосування у пунктах супроводу необхідно бути присутнім особисто жителю міста і мати з собою паспорт та/або інші документи, які підтверджують проживання чи місце роботи в місті. Подача однією особою кількох заяв і копій паспортів або інших документів не прийматимуться.

Схожі матеріали за тегами: Калуш бюджет участі проекти голосування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: