Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші «Епіцентр К» почав вивозити «солянку» (ФОТО)

Переглядів: 2468

У Калуші розпочалися роботи з підготовки земельної ділянки в районі вул. Ринкової і Хіміків для будівництва торгового центру «Епіцентр».

Про це повідомляє «Калуш Урбаністичний».

«Зранку 23 січня два екскаватори розпочали викопувати відходи старого калійного комбінату. Шлаки солевидобування вивозять КрАЗами до другого відвалу Домбровського кар'єру. Розкопувати 6-метровий насип розпочали зі сторони вул. Ринкова. За один день було викопано доволі глибокий та широкий котлован», - йдеться у дописі.

Будівельні роботи виконує будівельна фірма «Київтрансбуд», яка є генпідрядником з будівництва більшості «Епіцентрів» по всій Україні. Зокрема, в 2019 компанія побудувала «Епіцентри» в Хусті, Червонограді, Борисполі, Дрогобичі та Харкові, а також Mcdonald's в Броварах.

Будівельний гіпермаркет у Калуші планують побудувати протягом першого півріччя 2020 року. Дещо менший «Епіцентр» побудують цього року і в Долині.

Як уже повідомляло «Калуш ФМ», 3 вересня 2019 року в Калуші відбувся земельний аукціон, на якому продавали земельну ділянку площею 1,8344 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в районі вулиці Ринкової та Хіміків.

У земельних торгах переможцем стала компанія «Епіцентр К», яка сплатила за земельну ділянку близько 6 млн 115 тис. гривень (без ПДВ).

Компанія має намір побудувати тут торговий центр «Епіцентр» площею близько 5 тис. кв. метрів.

Фото Андрій Возняк

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Епіцентр початок робіт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: