Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші господар будинку самотужки затримав злодія

Переглядів: 1548

Подія трапилася 13 січня близько 5 години ранку.

До поліції зателефонував власник і повідомив, що над ранок почув шум в гаражі. Коли господар вийшов на вулицю, побачив невідомого, який проник в гараж. Власник, побачивши невідомого чоловіка,  почав кричати, а той вибіг і кинувся втікати. Почувши крик, з будинку вийшов син заявника, який самотужки наздогнав та затримав злодія, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські встановили, що 31-річний калушанин зайшов на територію чужого господарства і проник до гаража, зламавши навісний замок. Звідти він викрав будівельні матеріали та господарські інструменти.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили підозру у скоєнні крадіжки, поєднаної з проникнення в житло (ч.3 ст. 185 ККУ). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Додамо, що підозрюваний неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів. Його перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території району.

Схожі матеріали за тегами: Калуш злодій крадіжка господар затримав

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: