Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші гостина закінчилася крадіжкою ноутбука

Переглядів: 1071

До Калуського відділу поліції звернувся 39-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з його будинку пропав ноутбук марки «ASUS X550CC». Потерпілий зазначив, що обґрунтовано підозрює у крадіжці свого товариша.

У ході проведення слідчих заходів правоохоронці встановили, що до цього злочину причетний 24-річний калушанин, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. З’ясувалося, що зловмисник прийшов на гостину до потерпілого. Коли господар будинку вийшов з кімнати, «товариш», будучи напідпитку, із спальної кімнати викрав ноутбук та покинув місце скоєння злочину, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Коли заявник повернувся, товариша не застав, а пізніше виявив відсутність комп’ютерної техніки. Він невідкладно зателефонував правоохоронцями, які через декілька годин викрили зловмисника.

Наразі чуже майно вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто потерпілому.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Схожі матеріали за тегами: Калуш гостина крадіжка ноутбук

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: