Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші і районі нових інфікованих COVID-19 нема, але є 49 підозр

Переглядів: 776

За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району станом на 9.00 2 квітня на території міста і сіл району  лабораторно підтверджено 6 випадків гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19.

З підозрою на коронавірус по місту і району на цю годину є 49 осіб, біологічний матеріал яких відправлено на лабораторне дослідження. Результати очікуються, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Загалом у відділеннях лікувальних закладів перебуває 77 пацієнтів з пневмонією, в тому числі в пульмонології та відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ - 19 осіб, в інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні - 58.

Громадянам медики нагадуть, коли у вас лихоманка, підвищена температура тіла, кашель і утруднене дихання, необхідно передовсім звернутися до свого сімейного лікаря, який зобов’язаний проінструктувати про наступні дії (виклик лікаря на дім, виклик бригади екстреної допомоги, самоізоляція тощо).

За відповідними роз’ясненнями також можна звертатись до інфекційного відділення Калуської районної лікарні в робочі дні з 8.00 до 17.00 за тел. 6-53-94, а у вечірній час та святкові дні за тел.6-53-99.

Схожі матеріали за тегами: Калуш район коронавірус підозри

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: