Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на місці колишньої друкарні побудують триповерхову комерційно-житлову будівлю

Переглядів: 1680

Виконавчий комітет Калуської міської ради прийняв рішення про надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки для реконструкції нежитлових приміщень на вул. Шевченка, 4.

Як повідомили на виконкомі, приміщення колишньої друкарні знесуть до фундаменту і натомість побудують 3-поверховий будинок з мансардою. Два поверхи будуть комерційними, а третій – житловим, з трьома квартирами.

Хоча друкарня мала два поверхи, нова будівля буде не набагато вищою, оскільки зменшать висоту поверхів. Передбачено, що загальна її висота становитиме 16,2 метра.

Нагадаємо, що приміщення колишньої друкарні продали з аукціону 20 квітня минулого  року за 1 млн 760 тис. грн. З продажем цієї будівлі була ціла епопея. Депутатський корпус двічі відмовлявся надавати дозвіл на продаж і лише за третім разом погодився.

Приватний підприємець Ольга Гелемей, яка купила приміщення зазначала, що ще не визначилась з тим, яку діяльність тут вестиме. За її словами, можливо, коли будівлю відреставрують, то відкриють там медичний центр.

Схожі матеріали за тегами: Калуш друкарня комерційно-житлова будівля

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: