Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші наводять лад із зовнішньою рекламою (ФОТО)

Переглядів: 908

Працівники відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру Калуської міської ради здійснюють контроль за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності Правил розміщення зовнішньої реклами. Зокрема декотрим з них вже направили листи для відповідного реагування.

Про це повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Відповідно до ст. 27 Закону України «Про рекламу» особи, винні у порушенні законодавства про рекламу несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність.

При цьому суб’єктів підприємницької діяльності інформують, що рекламна діяльність в Україні, регулювання відносин, що виникають у процесі виробництва, розповсюдження та споживання реклами, регламентуються Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067, а також Правилами розміщення зовнішньої реклами у місті Калуші, затвердженими  рішенням сесії міської ради від 30.01.2013 року  №1758 «Про правила розміщення зовнішньої реклами у м. Калуші». 

Схожі матеріали за тегами: Калуш зовнішня реклама правила порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: