Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші оголосили конкурс на право розміщення тимчасових споруд для торгівлі кавою та періодикою

Переглядів: 1134

У Калуші з 3 лютого оголосили комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для  розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Об’єктами конкурсу є право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста  для розміщення пересувних тимчасових споруд для здійснення торгівлі безалкогольними напоями – кавою та  торгівлі друкованою продукцією й періодичними виданнями.

Зокрема торгувати кавою пропонують на вул. Дзвонарській біля  будинку №5, на пр. Лесі Українки  біля будинку №1 та на вул. Б. Хмельницького біля  будинку  №30.

Місця для торгівлі друкованою продукцією та газетами - на вул. Дзвонарській  біля будинку №15, на пр. Лесі Українки біля будинку №1 та на вул. Б. Хмельницького біля будинку №8.     

Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи - суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форм власності.

 Базові ставки права оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення тимчасових споруд для здійснення торгівлі друкованою продукцією та періодичними виданнями – 500 грн; кавою - 5000 грн.

Термін оренди елементів благоустрою - до 31.12.2020 року.

Конкурс відбудеться 18 лютого о 10.30 за адресою: м. Калуш вул. І.Франка,1 другий поверх, зал засідань міськвиконкому.

За  додатковою  інформацією  звертатися в управління економічного розвитку міста Калуської  міської ради  за  адресою: м. Калуш вул. Шевченка,6  другий поверх каб. №3, тел. 6-52-20.

Схожі матеріали за тегами: Калуш конкурс торгівля кава газети

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: