Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші перевірили промислові ринки на предмет дотримання карантинних вимог

Переглядів: 1351

У Калуші 16 травня мобільна робоча група провела моніторингове обстеження непродовольчих ринків та прирівняних до них об’єктів.

До складу робочої групи входили представники  управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління економічного розвитку міста  міської ради,  Калуського міського управління ГУ Держпродспоживслужби, Калуського МВ поліції та громадського формування «Міська варта», повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Зокрема провели обстеження непродовольчих ринків: ТзОВ «Корпорація Калуський торгівельний дім», ДП «Ельта - К» ПП«Ельта», КП «Калуський муніципальний ринок»  на вул. Хіміків - Ринкова та прирівняних до них об'єктів: критого торгового майданчика ТзОВ «С&К» на вул. Олени Пчілки,17, торгівельної площадки ТзОВ «Калушторгсервіс» на вул. Дзвонарській  щодо дотримання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Під час обстеження встановили, що керівники ринків та прирівняних до них об'єктів в основному забезпечили дотримання протиепідемічних вимог. Продавці та  покупці були здебільшого забезпечені засобами індивідуального захисту (масками) та  антисептичними засобами. На ринку ДП «Ельта - К» ПП «Ельта» на вході проводився температурний скринінг продавців та покупців. На всіх інших ринках та прирівняних до них об'єктах проведено температурний скринінг у продавців, а також  торгові місця продавців частково забезпечені захисними екранами (плівкою).

Однак  були виявлені окремі порушення, зокрема на торгівельній площадці ТзОВ «Калушторгсервіс» та на критому торговому майданчику ТзОВ «С&К» було по одному продавцю без захисної маски, на ринку ТзОВ «Корпорація Калуський торгівельний дім» у палатці, де здійснювалась торгівля сумками, порушили норму одночасного перебування відвідувачів.

Також робоча група ліквідувала стихійну торгівлю молодняком птиці біля ринку  ДП «Ельта - К» ПП«Ельта».

Із продавцями та покупцями на ринках були проведені роз'яснювальні бесіди щодо дотримання протиепідемічних вимог в умовах карантину. Йшлося про розміщення інформаційних матеріалів щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 та повідомлення  з проханням до відвідувачів залишатися вдома при наявних ознаках респіраторних захворювань.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ринки промислові перевірка карантин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: