Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші перевіряють, як відпочиває молодь в дворах (ФОТО)

Переглядів: 4813

Спеціальні служби здійснюють рейди, під час яких стежать, чи не розпивають на дитячих майданчиках та в інших публічних місцях алкогольні напої, повідомляє сайт Калуської міської ради.

Нещодавно представники Управління з питань надзвичайних ситуацій, Управління освіти, Управління у справах сім'ї, молоді, фізкультури та спорту, Служби у справах дітей та Калуського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з перевіряли місця відпочинку дітей та молоді.

Чоловіки побували на вулицях  Коновальця, Будівельників, Хмельницького, Молодіжній, стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 та № 4, біля кафе "Шпилька", "Корсар" та пивної палатки.

Під час рейду виявили чотирьох неповнолітніх позаду спортивного оздоровчого комплексу "Сок" та двох повнолітніх біля яких знаходилися порожні пляшки від слабоалкогольних напоїв. За словами хлопців, вони не вживали ці напої.

З підлітками та молоддю провів профілактичну роз'яснювальну роботу психолог. Він розповідав про неприпустимість вживання алкогольних напоїв.

Схожі матеріали за тегами: неповнолітні перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: